Yes in Budapest | Mónika Yes in Budapest
László

Ahelyett, hogy azt részletezném, ki vagyok, inkább arról írok, hogy mit szeretek :)

Szeretem úgy élni az életem, hogy közben megszűnjön az idő és feloldódjak abban a tevékenységben, amit éppen csinálok. Szeretek örömet okozni másoknak és tartalmas időt tölteni azokkal, akik fontosak számomra. Szeretem a kihívásokat és szeretek minden feladatot a tőlem telhető legmagasabb színvonalon megoldani. Szeretek utazni és újat tanulni. Szeretek felfedezni jó helyeket. Szeretem a természetet és a zenét. Szeretek tangózni. Szeretek sürgölődni a konyhában. Szeretem kiírni magamból a legmélyebb érzelmeimet. Szeretem, ha megbíznak bennem és megnyílnak nekem az emberek. Szeretem az építészetet és a finom részleteket. Szeretem a napsütést és a hosszú sétákat. Szeretem a téli sportokat. Szeretem a gyöngyvirág illatát és a kandalló melegét. Szeretem otthon érezni magam a világban és szeretném, hogy sokan otthon érezhessék magukat benne. Szeretem a fotózást életformaként gyakorolni és általa kiteljesedni egy olyan intuíción alapuló világban, amelyet a képeimet látva mások is megismerhetnek.

László

Lieszkovszky László vagyok...

Fényképész és programozó vagyok a csapatban, de gyakran rám hárul a sofőr szerepe is. Egyébként a városban kerépkárral szeretek közlekedni!

Júlia

Báró Júlia vagyok...

Elsősorban fotósként támogatom a csapatot. Ezen túl szakképzett divattervező vagyok és örömmel segítek a megfelelő alkalmi ruha megtervezésében vagy megtalálásában.